Menu

Voor de geraniums: het vriendschapsprogramma dat eenzame ouderen weer laat bloeien

1_ARK 17174 Online banner geraniums 300x250.jpgwoensdag 26 september 2018 11:00

In de week van de eenzaamheid lanceert Ark Mission speciaal voor kerken in Nederland het vriendschapsprogramma Voor de geraniums. Dit vriendschapsprogramma is erop gericht om eenzaamheid onder ouderen terug te dringen. Kerken krijgen concrete tools aangereikt om eenzame ouderen aan gezinnen te koppelen met als doel duurzame en betekenisvolle relaties met eenzame ouderen op te bouwen. Voor de geraniums is een nieuw product van Ark Mission. Vandaag presenteren we ook onze nieuwe huisstijl en website.

Ark Mission wil hiermee recht doen aan deze kwetsbare groep van ouderen, omdat zij nog zoveel te bieden hebben: een schat aan levenswijsheid en kennis van een lang leven samen met God. Het delen van hun wijsheid geeft het leven zin!

Het vriendschapsprogramma beslaat een periode van vier weken waarin allerlei activiteiten worden geboden om ouderen en gezinnen met elkaar kennis te laten maken. Het doel hierbij is dat er koppels ontstaan die een duurzame relatie met elkaar aangaan en eenzaamheid tegengaan. 

Het programma is voor alle type kerken geschikt. Het kan zelfs ingezet worden om gezinnen met de kerk kennis te laten maken.

« Terug